İzmir Demir Ferforje Firmaları | Ferforje 

Demir doğal malzeme olması ile farklı bir çok amaca yönelik olarak yapı sektöründe kullanılmaktadır. İzmir demir ferforje üretimi ve montajı işlerinde Osmanlıdemircisi sorunsuz çalışma gayretindedir. Müşterilerini anlayan doğru detayları öneren firmamız demir ve ferforje işlerinize sanatsal bakış ile şekil vermektedir. İzmir demir ferforje firmaları aramalarında Lider Firma Osmanlıdemircisi… 

İzmir lazer ferforje sistemleri
İzmir lazer ferforje fiyatları

İmalatlarımız, ferforje pencere korkuluğu, ferforje kapı korkulukları, ferforje taş duvar korkuluğu, ferforje merdiven korkuluğu, lazer kesim korkuluk, lazer kesim duvar korkuluğu, demir merdiven, demir çatı, demir pergola, asma kat, batar kat, prefabrik konut üretimi, boardex panjur kutusu ve saç kepenk ürünlerini sayabiliriz.         

Osmanlıdemircisi
Osmanlıdemircisi İzmir

İhtiyaçlarınız için bizi ararsanız sizin için oluşturacağımız çözümleri paylaşmak isteriz. Sandviç panel çatı en yaygın çatı modeli olarak ön plana çıkmaktadır. 

Osmanlıdemircisi ferforje demir metal izmir
Osmanlıdemircisi ferforje demir metal izmir

İzmir Ferforje Ürünleri

Ferforje demire doğanın desenlerinin yansıması yada değişik motiflerin harmanı diyebiliriz. Dövme demir sanatı ferforje kavramını bize anlatır. Demir dövülür ve desen oluşturulur…                                                   

lazer kesim bahce kapisi izmir
lazer kesim bahce kapisi izmir fiyatları

Demiri çekici kılmanın ustalığı ferforje. Usta ellerde bin bir zahmetle dövülerek elde edilen motifler bazen pencerelerde, kapılarda, bahçe duvarlarında ve mobilya ürünlerinde yer alır. Ferforje demir günümüzde cnc makinelerde seri olarak farklı bir çok model ve desenlerde üretilmektedir.

Demir asma kat yapımı
Demir asma kat modelleri

Süslenmiş demir veya makyajlı demir ürünü olarak da adlandırılabilir. İzmir Demir Ferforje sektöründe var olan Osmanlıdemircisi hayallerinize ortak oluyor. Klasik usulde veya modern demir sanatı ile bir çok üründe ilerlenebilecek uygulamalar için çalışıyoruz.

Ferforje merdiven modelleri İzmir
Ferforje merdiven fiyatları İzmir

Ispanya ferforje demir sistemlerinin ilk evre gelişim gösterdiği ve unutulmayan örnek uygulamaları ile ön plana çıkar. Hızlı kentleşme(şehre göçler) ile beraber seri imalat için döküm sanayi gelişmiştir. Demir ferforje döküm teknikleri ile ortaya çıkmıştır. Sanatsal demir ferforje elbette gelişen mimarlık ve sanat yorumları ile hızlı yol almıştır.   

Ferforje demir lazer atölyesi İzmir
Ferforje demir atölyesi İzmir

Klasik ferforje motifleri sektörün olmazsa olmazı haline gelmiştir. Güvenlik kaygılarının da bile sanatsal dokunuşları arayan elit zümreler ferforje tarihi gelişimine doğal katkı yapmışlardır. Büyük şatoların taş, mermer ve ferforje ürünlerinin birlikteliği döemin izlerini yansıtır.

Ferforje kapılar izmir
Ferfroje kapı fiyatları İzmir

Mistik duyguları zirveye taşıyan doğal taş ile demir ferforje ürünleri birlikteliği sanki geçmişe çağrı yapmaktadır. Son yıllarda kaybolan naif duygular gibi ferforje estetiği ihmal edilmektedir. Genelde farklı çizgide konut yapmak isteyen tüketicilerin öze dönüş olarak gördükleri ürünlerin başında demir ve demir ferforje uygulamaları gelmektedir. 

ferforje fransız balkon korkuluk fiyatı izmir
ferforje fransız balkon korkuluk fiyatları izmir

Bu durumun yansımalarını mobilya aksesuarlarında, mekanlarda, mobilyalarda, çerçevelerde, mermer ürün tasarımlarında bahçe tasarımlarında ve daha bir çok alanda görebiliriz…                                                   

Osmanlıdemircisi İzmir
Osmanlı demircisi

Demirin soğuk yüzü bize savaş aracı olarak yoğun kullanılmasından dolayı yansımaktadır. İzmir demir ferforje  işlerine aşkla yaklaşan firmamız dün, bugün ve yarın iddiasını sürdürecektir. 

Modern ferforje korkuluk İzmir
İnovatif ferforje korkuluklar İzmir

İzmir Ferforje Korkuluk Sistemleri

Korkuluk kavramı korkuya karşı savunan materyaller olarak algılanmaktadır. Evimizde ve iş yerimizde dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı güvende olduğumuzdan emin olmak isteriz. Ferforje korkuluk sistemleri bu konuda bir çok kullanım alanı ile göz doldurmaktadır.                                                               

Lazer kesim dekorasyon seçenekleri
cnc lazer kesim dekorasyon mimari ürünler

Dikkat edilmesi gereken kaynak noktalarının sağlam olması ve kullanılan boyanın kalitesidir. Bir çok farklı ferforje korkuluk modelleri ile seçme şansınızı geniş bir yelpazede sunuyor. Lego gibi bir çok  motif ve profil çeşitlerini bir araya getirebiliriz. İzmir Ferforje korkuluk taleplerinizi uzman ekiplerimizle değerlendiriyoruz.

Modern ferforje uygulamaları
Modern mimari ferforje atölyesi

İzmir Ferforje Pencere Korkuluğu

Pencereler davetsiz misafirlerin ilk dikkatini çeken noktalardır. Huzur içinde hayatınızı sürdürebileceğiniz evleriniz için bir çok model tasarlama imkanı veren ferforje pencere korkulukları… Sizin için oluşturduğumuz modellerimiz ile tanışmak için doğru adres arıyorsanız Osmanlıdemircisi…                                                   

Ferforje pencere korkuluk modelleri
Ferforje pencere korkuluk fiyatları

Pencereler dışarıya açılan gözlerdir. Aynı zamanda dışarıdan içeriye istenmeyen bakışların ilgi odağı olabilir. İzmir ferforje pencere korkuluğu içeriyi ve dışarıyı istediğiniz gibi güvene almanızın tek yoludur. Modern alarm sistemleri kullanılsa da o sistemleri devre dışı bırakmanın çok zor olmadığı aşikardır. Yüzlerce motif ve profil arasından istediğiniz tasarımı sizin için oluşturuyoruz. Ferforje motif ve ferforje desenleri incelemek için TIKLAYINIZ.

ferforje korkuluk modelleri İzmir
ferforje korkuluk modelleri tasarımı İzmir

İzmir Ferforje Kapı Korkuluğu

Kapılara ferforje bir korkuluğun ne kadar yakışacağı hepimizi heyecanlandırır. Ruhumuza hitap eden desen yansımaları, yuvarlak hatlı dönüşler, motiflerin oluşturacağı renk kırılmaları ve boya oyunları mevcut kapınıza olumlu katkısı ile ferforje kapı korkuluğu önerimiz…                                                                           

Ferforje kapı örnekleri İzmir
Ferforje kapı uygulama örnekleri İzmir

Ahşap hatlar ile desteklenebilir yada cam ve ayna oyunları ile ben buradayım diyebilir. Ferforje kapı emniyet korkuluğu bazende mevcut kapınızı gölgede bırakabilir… Kapı kilitleri günümüzde sürekli geliştirilmekte ve elektronik üniteler ile desteklenmektedir. Klasik kilitler ile ferforje kapı modelleri geçmiş ile güvenli bağ kurmaktadır.

İzmir ferforje kapı korkuluk fiyatları
İzmir ferforje kapı korkuluk tasarımları

İzmir Ferforje Merdiven Korkuluğu

Merdivenler bizi yükseğe ukaştırırken güvenliğimi de düşünmelidir. Demir merdiven korkuluk ve ferforje merdiven korkuluk hayatımızın ayrılmaz parçası. Yeni inşaat yönetmelikleri alüminyum malzeme ile yapılan sistemleri kabul etmemektedir. Ferforje veya demir merdiven korkuluğu her zaman sağlam ve uzun ömürlüdür. Aileniz ve yakınlarınız için güvence. Neden yangın merdivenleri demir yapılır? Emniyet birinci öncelikli durumdur. Bina içi eşya taşımalarında her zaman darbelere karşı dayanıklı ve güçlü duruş ferforje demir merdiven…

İzmir ferforje merdiven modelleri
İzmir ferforje merdiven tasarımları

İzmir Ferforje Balkon Korkuluğu

Haberlerde ne sık duyuyoruz… Balkondan düşen yada kopan balkon korkulukları. ancak demir balkon korkuluğu bunların hiç bir yerinde yoktur. Uzun balkonlarda rahatlıkla kullanılır. Basit demir sistemlerinden ferforje balkon korkuluğu tasarımlarına kadar seçenekler her zaman güvenliğiniz ön plana alınarak düşünülür.                                                                                           

İstediğimiz desen ve motiflerle güvenlik ihtiyaçlarımıza estetik katabiliriz. Gelişen boya ürünleri destekleyici güç olmaya devam etmektedir. Balkonlar ailece vakit geçirdiğimiz, çamaşır astığımız ve çiçekler baktığımız ev dışı alanlarımız. Gönül rahatlığı ile yaslanıp eş dost sohbeti yapmak için demir balkon korkuluğu…

İzmir ferforje balkon korkuluğu
İzmir ferforje balkon korkuluk fiyatları

İzmir Ferforje Kapı

Kapı kavramı çok geniş bir alanı kapsamaktadır. Villa kapısı, bahçe kapısı, cümle kapısı, depo kapısı, garaj kapısı ve fabrika kapısı… Demir ve ferforje kapı sistemleri geniş bir alanda kullanılmaktadır. Ferforje ahşap kapı, ferforje krom cam kapı, ferforje cam kapı gibi bileşenler ile sınırları zorlayıcı kapı seçenekleri… Motorlu kapı sistemleri de son yıllarda tercih edilir olmuştur.

İzmir ferforje kapı sistemleri
İzmir ferforje kapı fiyatları

İzmir Ferforje Motorlu Garaj Kapısı

Ferforje motorlu garaj kapısı villa girişleri, ferforje fabrika giriş kapısı, depo ferforje giriş kapısı, site araç giriş kapıları ferforje olarak kullanılmaktadır. Motorlu sistem uzaktan kumanda ile ray üzerinde çalışır. ahşap veya cam bileşenleri ile rahatlıkla tasarlanır. Motor kalitesi ön plana çıkmaktadır. Güç kaynağı ile desteklenen sistem artık çalışmıyorum diyemeyecektir. İstediğimiz renk ve tasarımlarda kullanıma hazır hale getirebiliriz.

İzmir ferforje motorlu garaj kapisi
İzmir ferforje motorlu garaj kapisi modelleri

İzmir Demir Metal Ürünleri

Demir insanlığın ilk çağlardan beri hep yanında olmuş. Güvenliğin savunucusu kimliğini taşımıştır. Elbette üzücü olayların, savaşların ve silah imalatının ana elemanı olmuştur. Demirin soğuk yüzü esintilerini oralardan almaktadır. Demir bugün çelik bina inşaatı, çelik konstrüksiyon fabrika inşaatları, prefabrik konutlar, korkuluk malzemesi, asma kat, batar kat, pergola imalatlarında kullanılmaktadır.                               

Demir atölyesi İzmir
Demir atölyesi telefonu İzmir

 

 Ferforjenin atası olan demir dövülmeyi göze alarak bazı alanlarda ferforje(süslü demir – dövülmüş demir) olarak etkin kullanılmaktadır. Osmanlıdemircisi ”Demire Yön Veren Güç” sloganı ile her zaman başarılı işlere imza atmıştır.

İzmir demir metal
İzmir demir metal ürünleri

İzmir Demir Batar Kat (Asma Kat)

Demir malzeme ile yapılan imalatların başında demir batar kat veya asma kat gelmektedir. Genellikle atölyeler veya orta ölçekli işletmeler zeminden bağımsız aşağıyı görebilecek şekilde yapılar istemektedirler. Bu durum ek yapı ihtiyacını tetiklemekte ve asma kat üretimini desteklemektedir. Yapılacak alana göre kullanılacak demir profiller seçilir. Bazen I demir profilleri kullanmak gerekebilir. Zemin şap atılmaya uygun halde teslim edilir.

İzmir asma kat
İzmir çekme kat

İzmir Demir Korkuluk Sistemleri

Demir korkuluk kullanılan ilk yapı malzemelerindendir. Farklı motiflerde düz profiller kullanılarak yapılan demir korkuluklar projenize ve binanıza uygun üretilir. İzmir Demir korkuluk sistemleri firması Osmanlıdemircisi özel çözümlerin baş aktörü olmayı hedefine koymuştur

İzmir demir korkuluk modelleri
İzmir demir korkuluk

İzmir Demir Balkon Korkuluğu

Balkon korkuluk sistemleri ilk olarak demir malzeme ile üretilmiştir. Demirin yolculuğunda balkon bekçiliği yadsınamaz. Ekonomik çözümler için demir balkon korkuluğu önerebiliriz…

İzmir demir balkon korkuluk modelleri
İzmir demir balkon korkuluk renkleri

İzmir Demir Merdiven Korkuluğu

Merdiven basamaklarında yol alırken size en ekonomik korkuluk önerimiz demir malzemedir. Demir sağlamlığı ve ekonomik olması sebebi ile(öncelikle can güvenliği) tercih edilir. Birbirinden farklı malzeme seçenekleri ile demir merdiven korkuluğu sahibi olabilirsiniz. Ahşap malzeme demir üstüne döşenerek estetik kazanım elde edilir.

İzmir demir merdiven korkuluk
İzmir demir merdiven korkuluk fiyatları

İzmir Demir Pencere Korkuluğu

Pencereler ilk hedef noktası olmaktan demir pencere korkuluğu sayesinde kurtulmuştur. Sağlam ve doğru montajlanmış demir korkuluklar vazgeçemeyeceğimiz yapı malzemesidir. En ucuz demir korkuluk fiyatı oluşabileceği gibi oldukça pahalı sistemlere de geçebiliriz.

İzmir demir pencere korkuluk
İzmir demir pencere korkuluk fiyatları

İzmir Demir Kapı Korkuluğu

Kapılar tek başlarına yeter mi? Bu soru güvenlik açısından yeter mi? olarak sorulmalıdır. Kapı önü demir korkuluğu birbirinden farklı tasarımlara imkan verir. Kapı korkuluğu ihtiyacınız olduğunda Osmanlıdemircisi hep yanınızda.

İzmir demir metal kapı korkuluk
İzmir demir metal kapı korkuluk ürünleri

İzmir Demir Motorlu Garaj Kapısı

Motorlu garaj kapısı istiyorsunuz birazda daha ekonomik olsun diyorsanız. Önerimiz demir motorlu garaj kapısı olacaktır. Renk dünyasına davetkar bir yapı ürünü motor kullanım imkanı ve uzaktan kumanda yönetimi…

Osmanlıdemircisi ferforje demir metal izmir
Osmanlıdemircisi ferforje demir metal izmir

İzmir Demir Pergola Sistemleri

Demir pergola sistemlerinden bahsedecek isek ana karkas yapısından söz etmeliyiz. Üzerini ne ile kapatırsak kapatalım taşıyıcı sistem demirden olmalıdır. Genişliklere bağlı kullanılacak demir profillerin kalınlığı ve ebatları belirlenir. Doğru olan boyalı demir dahi olsa astarlamak ve belkide epoksi boya ile dikkatlice boyamak olmalıdır. Kaynak noktaları iyice sağlamlaştırılmalı ve sonrasında çapakları temizlenmelidir. Uzun ömürlü kullanımlar için izlenecek yolu Osmanlıdemircisi planlarına dahil etmiştir.

İzmir demir pergola sistemleri
İzmir demir pergola renkleri

İzmir Demir Çatı Sistemleri

Demir çatı uygulamalarında sandviç panel, şingıl, toprak kiremit ve duramit kiremit sistemleri kullanılır. Oluklar ve su tahliye boruları olmazsa olmazıdır. Çatı binayı koruyan önemli bir imalattır. Demir çatı bir çok amaç ile kurulabilir. Binaların üst katını yağmur sularının etkisinden korumak için yapılır. Çatı katına ilave oda oluşturmak için veya mevcut yeni inşaatın çatısını kapatmak için yapılır.

izmir demir çatı
izmir demir çatı modelleri

İzmir Lazer Kesim Korkuluk Sistemleri

Modern ve sınırsız desen seçenekleri ile özel boyama teknikleri ve montaj usulleri ile şantiyelerde yerini almaktadır. Lazer kesim teknikleri size özel tasarım modeller veya hazır desenlerden seçebilirsiniz. Saç levha kalınlıklarını seçebilme şansınız vardır. İstediğiniz renk boyanabilmesi farklı konseptlere imkan verir.

İzmir Lazer Kesim Balkon Korkuluğu

Balkon uygulamalarında farklı bir görsel arıyorsanız lazer kesim balkon korkuluğu tamda size göre… Özel fırın boya, farklı desenler, farklı renkler ve size özel tasarımları ile tercihiniz olmalı. Balkon eve ekstra zenginlik katması ile ön plana çıkmaktadır. Lazer kesim balkon korkulukları bu amaca hizmet eder.

lazer kesim balkon korkuluk İzmir
lazer kesim balkon korkuluk modelleri İzmir

İzmir Lazer Kesim Duvar Korkulukları

Duvar üstü korkuluklar emniyet ve çevre düzenlemesi açısından her daim ön plandadır. taş duvar, örme duvar, beton duvar üstü lazer kesim duvar korkulukları fırsatlar sunar. Desen ve motifleri ile şıklığın ön plana çıktığı korkuluklar… 

duvar üstü lazer kesim korkuluk modelleri İzmir
duvar üstü lazer kesim korkuluk desenleri İzmir

İzmir Lazer Kesim Merdiven Korkuluğu

Merdiven ev içi korkuluk konseptini ihtiva eder. Merdivenler ev içi uyum beklentisi yüksek yapı elemanlarıdır. Merdiven basamaklardan çıkış için emniyet ve güvenlik sağlar. Lazer kesim merdiven korkuluğu ile işler daha kolay hal edilir. Daha estetik ve sağlam çözümler için lazer kesim sınırsız çözümler sunar. İzmir Lazer Kesim Merdiven Korkuluğu güvenin estetik yansıması… İzmir Demir Ferforje ürünlerinde çözüm bir telefon kadar yakın.

Lazer kapı korkuluğu İzmir
Lazer kesim kapı emniyet korkuluk kapısı İzmir

İzmir Demir Ferforje Hizmet Verdiğimiz Bölgeler

İzmir ve ilçelerinde yapma kabiliyetinde olduğumuz İzmir demir ferforje işlerini gerçekleştiriyoruz. Makul ve teknik olarak uygun olan çalışmaların firma adayı olmaya devam ediyoruz.